Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Implementering af CAD på tegnestuen

SketchUp, Revit, 3DSmax, BIM

Går jeres tegnestue med tanker om at skifte spor hvad angår ny teknologi? Eller har I indkøbt softwaren men udbytter den ikke fuldt ud? Har I hørt om gratisprogrammet Google SketchUp og vil vide mere?

Det Digitale Byggeri er kommet for at blive. CADcase ApS er en moderne tegnestue hvor vi gør brug af disse teknologier og hjælper andre tegnestuer med implementeringen af softwaren.

Mange arkitekter bruger Googles gratisprogram SketchUp til de første løse skitser. Du kan downloade en gratis version af SketchUp her.

Projektering i Revit har mange fordele. Man arbejder kun i 1 tegningsfil og det gør det nemt at trække data ud. Dokumentation i form af traditionelle 2D tegninger, men også integration med V&S Prisbøgerne (Sigma) og MS Project gør det nemt at beregne pris, tid og ressourcer tidligt i processen. Tilrettes modellen, så tilrettes kalkulationen og tidsplanen samtidig.

Vil man nå et højt niveau med sine visualiseringer, så må kan rendere sine modeller i 3Dstudio MAX. Her får man naturtro billeder tæt på virkeligheden.

CADcase ApS kan sammensætte et forløb hvor ovennævnte implementeres i jeres tempo. Det kunne være som et kursusforløb hos jer på tegnestuen eller som projekthjælp på et konkret projekt.


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player