Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Landbrugsbyggeri i korrekt skala

Visualisering

Landbrugsbyggeri i korrekt skala Visualisering Rådgivere i branchen anerkender at godkendelsesprocessen bliver markant kortere hvis visualiseringerne er vedlagt ansøgningerne.
En visualisering kan sige mere end tykke ringbind fyldt med tegninger.

Flere og flere kommuner kræver at ansøgninger om nybyggeri inkluderer visualiseringer. Et typisk projekt indeholder visualiseringer set fra interessante punkter som kommunen kan vælge at udpege. Derudover laves der ofte et eksempel på hvordan byggeriet vil se ud hvis der f.eks. plantes et læhegn. 
CADcase har den holdning at det vigtigste når man fremstiller visualiseringer til brug for godkendelser i kommunerne, er at billedet er troværdigt. Vi garanterer at det nye byggeri der lægges ind på et foto, passer sammen med det eksisterende.
Vi tager selv de fotos der danner grundlag for visualiseringerne. Det gør vi for at sikre os at billedmaterialet er ens; linsestørrelse er ens og at linsebredden afspejler det mennesklige øje. Samtidig danner vi os et overblik over området; feks hvilke træer bliver bevaret, er der læhegn som bevares osv. osv.
Visualiseringer af landbrugsbyggerier i det åbne land, udgør en stor del af CADcases opgaver.

Som det kan læses i artiklen fra Effektiv Landbrug kan man også bruge visualiseringer til at tage evt. nabokritik og rygtedannelser i opløbet ved at informere i form af visualiseringer i en tidlig fase. Læs artiklen her.

CADcase ApS har de sidste 10 år leveret ca 170 visualiseringer af landbrugsbyggerier i Danmark, Norge, Tyskland, Rusland, & Polen.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player